horoskops.jpg

Mežāzis-
Šis būs jūsu veiksmīgākais gads. Varētu pat teikt, ka jauns posma sākums- jūs aizsāksiet vēl nebijušu akciju starp blogiem. Dzīšanās pēc reitingiem var radīt pārāk lielu spriedzi jūsu veselībai. Marts ir radīts, lai rakstītu provokatīvi izaicinošus un revolucionāri noskaņotus rakstus- apmeklētāji būs gatavi jūs pacelt uz bruņuvilciena un sekot jums līdz pašam galam. Maijā var nākties visas pieļautās kļūdas labot. Jūnijā var mainīt bloga izskatu un hostingu. Smagākie mēneši- augusts un decembris, kad nepareiza rakstu struktūra un SEO trūkums var nopietni kaitēt bloga veselībai. Novembī vairāk rakstiet par garīgām vērtībām.

Ūdensvīrs-
Gada sākumā būs enerģijas izsīkums, slikts garastāvoklis un stulbi raksti. Janvāra beigās dažas lietas nokārtosies, bet raksti tāpat būs stulbi. Februārī un martā sevi parādīsiet no labākās puses, bet tāpat liela daļa rakstu būs stulbi. Aprīlī un jūnijā būs jauki brīži privātajā dzīvē, tikai daļa rakstu joprojām būs stulbi. Jūlijā būs grūti novērtēt vispārējas pārmaiņas, jums jāapvalda savas negatīvās emocijas saistībā ar lecīgajiem komentāriem. Augusta mēnesis var beidzot nest prieku- jūsu raksti vairs nebūs stulbi. Septembrī un oktobrī jūs neklausiet padomdevējiem, jo tā varat atgriezties pie stulbiem rakstiem.

Zivis-
Beidzot izkustēsieties no stagnācijas un parādīsies jauni raksti. Būsiet sabiedriskāks un apmeklēsiet visus blogeru pasākumus, pat privātos un slēgtos, lai gan neviens jūs tur negrib redzēt. Varēsiet pabeigt kaudzi ar iesāktiem, bet nenopublicētiem rakstiem, lai arī tie sen jau vairs nav aktuāli. No marta jutīsieties notikumu centrā, lai gan tā nemaz nebūs. Vasaras mēnešos sastādīsiet laimīgu un gaišu rakstu programmu, kas jāuzraksta, bet nepaspēsiet līdz rudens depresijai. Bet neskumstiet! Atcerieties, ka pats galvenais ir pareizs, skaļš un daudzsološs virsraksts. Raksts nav tik svarīgs. Galvenais ir ielikt aiz skaļā virsraksta <!–more–> un apmeklētāji būs.

Auns-
Šajā gadā varēsiet mainīt savu sociālo statusu- no slikta bloga rakstnieka uz mazāk sliktu. Izmantosiet izdevīgu gadījumu, ko citi būs palaiduši garām, tāpēc citi nepalaidīs garām izdevību nomainīt ‘’Ehh Onkuli’’, pret ‘’Ehh /ieraksti sevi/’’. Sīvā cīņā nostiprināsi savu autoritāti un nedaudz uzlabosi attiecības ar citiem blogeriem. Marta mēnesī būs jāparūpējas, lai savestu kārtībā savu blogu, jo maija mēnesī vai pat aprīlī būs iespēja palielināt savus ienākumus- no līdzšinējās nulles līdz Ls1,35. Pārmērīgi liela aktivitāte var aizkaitināt jūsu lasītājus.

Vērsis-
Samērā veiksmīgs gads, būs daudz patīkamu notikumu, kurus ātri nomainīs ne tik patīkami. Pirmajā pusgadā īpaši pieaugs RSS lasītāju skaits. Vasarā jutīsies tik labi, ka atvērsi vēl kādus četrus blogus. Bet esi uzmanīgs- vari pārpūlēties un var nākteis visus aizvērt. Būs neparastas tikšanās, bet izvairieties no blogeru tusiņiem- jūs tur izsmies. Par ko? Tāpat, vienkārši tur var palikt skumji un jūsos tiks sameklēts glābiņš. Aprīļa sākumā var būt nelabvēlīga aura, tāpēc aizveriet visas savas čakras un izvairieties no rakstīšanas. Septembrī iespējams sava bloga lasītājos atradīsiet kādas romantiskas attiecības. Nekaunaties, bet izmantojiet šo mirkli pēc pilnas programmas.

Dvīņi-
Mainīsies attiecības ar dažiem blogeriem. Var nākties pārvarēt grūtības ar hostingu. Ja laicīgi tiks veikta hostingu maiņa vai labāk uzvilkts prethostinga pretbēdu amulets, tad briesmas var novērst. Janvārī un februārī lielāka uzmanība jāpievērš lasītāju skaita pieaugumam, jo jau martā var piedāvāt tev izvietot reklāmrakstu, kā rezultātā tu zaudēsi 43,67% no saviem lasītājiem. Jūlija sākumā labāk paņemiet atvaļinājumu no blogošanas, citādi rudens tumšie mēnešos nāksies nomainīt bloga izskatu uz kādu no pašnāvnieciski izdaiļotām tēmām. Decembra otrajā pusē var sākt parādīties prieks par šo gadu.

Vēzis-
Līdzcilvēki no jums gaidīs draudzīgus un sirdsiltus rakstus, kā rezultātā nostiprināsiet gandrīz vai ģimeniskas saites ar lielu daļu blogeru. Tikai esiet uzmanīgs, citādi tiešām nāksies nostiprināt ģimeniskas saites. Gada sākumā visi raksti prasīs īpašu piepūli. Tāpēc arī spameri tevi īpaši neapgrūtinās un nekomentēs. Neapsoli tikai lasītājiem kādus īpašus rakstus, var nākties nožēlot. Septembrī un oktobrī pārkvalificējieties uz kādu konkrētu tēmu. Tas kompensēs jūsu neveiksmes. Novembrī labāk rakstiet rakstus kādam seksblogam.

Lauva-
Šajā gadā par galveno uzskatīsiet iekļūt starp pieciem labākiem blogeriem. Tas jums izdosies, lai gan konkurentu slepkavošana un viņu blogu virtuāla uzlaušana nav diez ko morāli atbalstāma. Koncentrējiet uzmanību uz sekotājiem, varbūt kādu arī nāksies pārmācīt. Gada sākumā pievērsiet uzmanību sīkumiem citos blogos, varbūt izdosies nozagt kādu rakstu no konkurentiem. Tavi veiksmīgie mēneši- marts un maijs. Augustā var piemeklēt radošā krīze. Esiet paškritisks, pārskatiet sava bloga nākotnes vīziju. Rudens drūmumā ieprieciniet savus RSS lasītājus ar klātpievienotām krāšņām un spilgtām reklāmām. Viņiem tas patiks.

Jaunava-
Radikālu pārmaiņu laiks, grūtības ar tēmas maiņu un grauzošām apakšbiksēm norūdīs jūsu raksturu. Droši varat uzņemties jaunus pienākumus un izveidot jaunu projektu priekš blogiem. Tā jūs sevi nostādīsiet blogu hierarhijā uz augšējā plaukta. Kā rezultātā var rastes vēlme izmantot savu varu un autoritāti. Februārī un martā pēkšņi parādīsies profesionālas zināšanas visiem interesējošās tēmās par gadžetiem- rakstiet daudz un bieži. Visiem tas patiks. Maijs ir labvēlīgs laiks, lai nodibinātu kontaktus ar ārzemju blogeriem. Vēlams no Tadžikistānas vai Mongolijas. Tas var garantēt lielāku jautrību apkārtējiem. Septembrī ir gaidāmas nozīmīgas pārmaiņas, tikai nevar saprast kādā kam un kur…

Svari-
Nostiprināsiet savu materiālo stāvokli ar sešiem reklāmrakstiem pēc kārtas. Un neviens i nemanīs. Tas iedvesmos ievietot savā blogā arī textad spaidāmās reklāmas- priekš kafijas un cigaretēm. Bet esiet uzmanīgs- arī textads grib daudz kafiju. Martā, aprīlī, maijā labāk pieaicināt vēl kādu rakstu autoru, lai padrukā, kamēr jums radošā krīze. Tikai nebaidieties, ka viņam sanāks labāk kā jums, jo jums talants parādīsies tikai decembra pirmajā dekādē. Pirms tam- oktobrī un novembrī varēsiet baudīt sava darba augļus. Tikai drošības labad paņemiet līdzi ko saldu, jo darba augļi var izrādīties rūgti.

Skorpions-
Paplašināsies interese ap jums, būs patīkami pagozēties uzmanības saulītē. Gads sāksies aktīvi, tāpēc jāuzmana blogs no virtuālām traumām. Nopirksiet jaunu mobilo telefonu, kā rezultātā jums ko rakstīt pietiks veselam mēnesim. Jūnija mēnesī uzmanieties no dzīvniekiem, labāk ejat ar kājām, jo automašīnā braucot varat nobraukt kādu suni. Savādāk atkal veselu mēnesi būs temats par ko rakstīt. Līgumus par reklāmām labāk parakstīt tikai maijā. Nesaprašānās ar citiem blogeriem var piespiest jūs slēgt savu blogu. Atvērt varēs tikai pēc mēneša. Un vispār- pēdējais laiks lielāku uzmanību pievērst personīgajai dzīvei, nevis sēdēt blogā un pētīt apmeklētāju pieaugumu.

Strēlnieks-
Nostiprināsies jūsu materiālais stāvoklis un pašapziņa, kā rezultātā varēsiet apsaukāt un rādīt mēli lielajiem blogeriem, tā viņus provocējot uz kašķi. Ja jūs esat liels blogeris, tad jums kritīs pašapziņa un sāksiet apsaukāt mazos blogerus, tā cenšoties viņiem iedzīt blogera mazvērtības kompleksus. Un ziniet- jums sanāks. Janvārī un februārī būs pārdomu laiks, tāpēc blogā labāk neko nerakstiet. Aprīlī beidzot gūsiet gandarījumu par savu blogu- ar tā palīdzību būs nomelnoti un aprunāti visvairāk blogeri. Vasaras mēnešos savus uzskatus paudiet uzmanīgi, lai citi tajos nesaskata kārtējo kašķi. Gada nogalē sabruks jūsu ilūzijas par jums kā normālu blogeri. Lai gan citi sen jau meklē lasīt ko slimu un neprognozējamu. Izmantojiet šo nišu.