izvele.JPG

Pāris dienas atpakaļ atverot pats savu blogu, sapratu, ka man tur kaut kas nepatīk. Ja man jāatbild uz jautājumu- kas nepatīk, tad nemaz tā īsti nevarētu atbildēt. Jūtu, ka visa vaina slēpjas tēmā un, ka ar šo tēmu turpmāk man nebūs pa ceļam.

Prasās kāda tēma, kura ir gaiša, neuzbāzīga ar lielu minimālisma piedevu, bet tajā pašā laikā tā ir izteiksmīga. Pat grūti noformulēt savu sāpi, jo man nav sanācis ieraudzīt tādu tēmu dzīvē- ne pie Latvijas, ne ārzemju blogiem. Ir redzēti tuvi tam ko sirds un prāts prasa, bet tādu, ko uzreiz varētu likt uz bloga virsū, nav sanācis saskatīt.

Vai nu jāķeras pie šis tēmas uzlabošanas, vai arī jāizvēlas vieglākais ceļš un jāpārmaina tēma.

Lai gan gluži vieglākais tas nebūs, jo atrast visā plašajā tēmu piedāvājumā sev tīkamu ir diezgan grūti. Vismaz man tas ievelkas uz vairākiem vakariem un n-padsmit tēmu nosaukumu izrakstīšanu. Priecē tas, ka man jau ir apzinātas vairākas tēmas kā rezerves ritenis un arī no mana otrā bloga (ja vēl nezinājāt- man pamazām cepās otrs blogs nauda.baltaisruncis.lv) tēmas meklēšanas reizes ir apzināti vairāki ievērības cienīgi bloga izskati. Lai gan tāpat zinu, ka šķirstīšu n-tās lapas ar n-tajiem piedāvājumiem pirms izšķiršos par labu kādam bloga izskatam.

Nezinu, kā uz šādām tēmu pārlēkāšanām skatīsies mani lasītāji, bet ceru, ka ar izpratni. Es jau vēlos, lai būtu labāk- gan man kā skribelim, gan Jums, kā maniem lasītājiem.

Varbūt pagaidām nemaz nevajag steigties ar nomaiņu? Pagaidīšu kādu nedēļu, varbūt radīsies kāda cita ideja, vai arī sanāks vēl vieglāks variants- tēmas mainīšanas kāre pāries un palikšu pie šī paša izskata. Pagaidām skaidrības nav.