Pirmdien darbā iesniedzu atlūgumu- dzīvē ir šis tas jāpamaina. Savi gadi šajā periodā ir nostrādāti un varu nedaudz pamainīt dzīves ritmu.

Godīgi sakot, biju gaidījis nedaudz savādāku scenāriju, bet vēl jau nekas nav beidzies- nedaudz vairāk kā mēnesis būs jānorukā un tad jau redzēšu vai un kas atbilst manam scenārijam. Pagaidām viss ir aizdomīgi mierīgi, ceru, ka turpinājums un fināls ar būs tāds pats. Tas aizdomīgais mierīgums man ļauj lēnām savilkt galus, lai varu aiz sevis atstāt pabeigtu darbu (precīzāk- pabeigtu darba posmu) un sakārtotu darba vidi, lai manā vietā strādājošajam ir vieglāk aklimatizēties un nav velti jālauza galva. Arī pats varēšu kādu laiku atpūsties no ofisa darba.

Pie reizes varu netraucēti pārdomāt un noslīpēt nākotnes plānus, pieķerties nopietnāk studijām, kā arī kārtīgi atkārtot zināšanas AutoCAD. Varbūt vēl šo to pieķeršu, bet tas jau būs sekundāri. Tagad galvenais ir jāpieliek kārtīgs punktiņš esošajā darbā, lai būtu labi visiem- man, šefam, jaunajam darbiniekam (vai darbiniecei).