Tradicionālais jaunā gada ievads blogā- skaitām ciparus, atskatāmies uz paveikto un ieskicējam paveicamo.
Iepriekšējo gadu bilance lasāma šeit- 2019. un 2020.

2021.gada cipari:

Bloga bilance:
Šogad nopublicēti 77 raksti.
Vismazāk augustā3 raksti
Visvairāk martā11 raksti.
Kopā blogā uz gada beigām ir 2994 raksti.

Sadalījums pa kategorijām:
Auto- 0 jauni raksti (kopā 121)
Blogāres apskati- 0 jauni raksti (kopā 180)
Cemme- 0 jauns raksts (kopā 122)
Grāmatas- 29 jauni raksti (kopā 658)
Kino – 10 jauni raksti (kopā 640)
Krutka- 0 jauni raksti (kopā 80)
Numismātika- 1 jauns raksts (kopā 59)
Pastaiga- 0 jauni raksti (kopā 15)
Podkāsts- 0 jauni raksti (kopā 30)
Sentences- 0 jauni raksti (kopā 162)
Tāpatās- 37 jauni raksti (kopā 851)
Vide- 2 jauni raksti (kopā 82)

Arī šis gads nav izņēmums- mana bilance nesakrīt ne kopējo rakstu skaitīšanā, ne arī pa kategorijām. Mēģināju atrast šīs kļūdas iemeslus, bet tā kā tas ir nebūtisks rādītājs, tad metu mieru neko neatradis. Varbūt ar laiku nāks apskaidrība.

Bez apskaidrības zinu, ka šogad nāks visādas virtuālas jubilejas blogā- piecpadsmit gadu jubileja blogam, 3000.raksta jubileja un varbūt aizsniegšu arī 600.grāmatas aprakstu un 700.filmas apskatu. Nav nekas dižs, bet galvainais jau ir atrast iemeslu prieka vairošanai.

Par izlasīto un plānoto uzrakstīšu kādā no nākamajiem ierakstiem. Visticamāk, ka arī tur būs sausi cipari un šogad iztikšu bez lasāmā saraksta.

Pārmaiņas pēc aizvadītajā gadā visvairāk rakstu bija ”Tāpatās”- kategorijā, kurā tiek likti raksti bez kategorijas. Laikam to skaitu palīdzēja pieaudzēt testi- kopā bija divdesmit viens tests. Pagaidām ir doma turpināt šos testus līdz martam. Tad skatīšos- ja tauta teiks labus vārdus, tad turpināšu, ja nē- likšu punktu. Pašam jau patika šo testu veidošana- varēju šo to jaunu atrast.

Par pārējām kategorijām- nuļļu daudz, plānu daudz. Tik nav pārliecības, ka plāni ņems virsroku pār nullēm. Bet cerība lādes dibenā tomēr vēl ir palikusi.

Liekot punktu bilancei, der ieskicēt kādu nākotnes vīziju. Kā jau augstāk minēju- plāni priekšdienām ir. Bet šoreiz par tiem plāniem nerakstīšu- ļaušu lēnā garā tiem piepildīties (vai arī nē). Ja viss izdosies, tad tas būs redzams blogā.

Milzīgs paldies visiem, kuri manu blogu lasa un komentē!