Arī šogad iesākam ar bilances savilkšanu. Nedaudz cipariņi, nedaudz par plāniem un īsi par ražīgāko bloga sadaļu.
Es laikam biju ieminējies, ka bija ideja katru dienu blogā pa rakstam. Tad nu tā- dažiem mēnešiem izdevās, dažiem- ne pārāk. Kopumā- bija interesants izaicinājums (nezinu gan kā lasītājiem, īpaši tiem, kuri parakstījušies epastā saņemt rakstus). Vai tā būs arī šogad? It kā neesmu plānojis, bet, ja jutīšu iedvesmu, tad varētu mēģināt atkārtot.

Vispirms bloga bilance:
Šogad nopublicēti 314 raksti.
Vismazāk, septembrī un decembrī- katrā 20 raksti
Visvairāk, janvārī, martā, maijā- 31 raksts.
Kopā blogā uz gada beigām ir 2549 raksti.

Sadalījums pa kategorijām:
Auto- 11 jauni raksti (kopā 114)
Blogāres apskati- 51 jauns raksts (kopā 106)
Cemme- 17 jauni raksti (kopā 117)
Grāmatas- 88 jauni raksti (kopā 511)
Kino – 93 jauni raksti (kopā 540)
Krutka- 0 jauni raksti (kopā 79)
Numismātika- 4 jauni raksti (kopā 46)
Pastaiga- 0 jauni raksti (kopā 15)
Podkāsts- 1 jauns raksts (kopā 30)
Sentences- 10 jauni raksti (kopā 162)
Tāpatās- 34 jauni raksti (kopā 764)
Vide- 15 jauni raksti (kopā 70)

Joprojām marinēju tās divas nullītes. Nekas, lai gaida savu kārtu.

Par plāniem pavisam īsi- turpināšu. Jo šogad blogam vienpadsmitā dzimšanas diena, ja paveiksies, tad būs arī 500.grāmata un 600.filma. Vēl ir viena interesanta doma, bet tā vēl būtu kārtīgi jāapdomā.

Cipari rāda, ka aizvadītajā gadā visvairāk ierakstu bija kino sadaļā- 93. It kā vajadzētu par šo sadaļu sīkāk, bet, ko tur teikt? Filmas un seriāli ir trāpījušies tik dažādi, ka vērtējumi svārstās no 1 līdz 10. Joprojām mēģinu ieviest kārtību noskatītā un plānotā uzskaitē, bet visu laiku atduras pret kādu nebūt šķērsli. Pamatā aizņemtību (nevar taču pieminēt slinkumu).

Ar seriāliem man pagaidām iet ļoti lēnām. Spēju tik apbrīnot tos, kuri var jau pirmajā iznākšanas dienā sēriju noskatīties. Vai pat visu sezonu. Man līdz tam vēl jāaug.
Šogad atstāšu visu kā ir- raksti par filmām un seriāliem būs sestdienās un svētdienās. Pāris reizes gadā mēģināšu atrast kādus desmit seriālus, kuru dēļ būtu vērts pieplacināties pie ekrāna.

Nobeigumā piestāvētu kāds cerīgs teikums par manu kinorakstu noderīgumu gan kā ieteikumam skatīties, gan tieši pretēji- neskatīties. Tāpēc to arī te atstāju.